RJC Mould Bisnis Range

Rapid Prototyping

Prototyping kanthi cepet nyedhiyakake produk pungkasan kanthi cara sing luwih aman lan luwih cepet lan mbantu sampeyan nemokake ide lan saran kanthi wektu lan tenaga sing luwih sithik. Teknologi layanan manufaktur gawe ketagihan lan printing 3D diwenehake kanggo proyek ing ngisor iki.

CNC mesin

Layanan mesin CNC kanggo macem-macem bahan lan finish nyedhiyakake toleransi sing dhuwur lan kenceng lan fleksibel sing pungkasane bisa ngirit wektu lan dhuwit ing bagean lan produksi cetakan kanthi baris lengkap 3, 4, lan 5 pusat mesin sumbu sing dilengkapi.

Tooling / Mould Nggawe

Cetakan RJC bisa nyukupi kabeh kabutuhan alat lan nggawe cetakan kanggo fitur sing cocog kanggo macem-macem jinis substrat, akurat banget lan bisa diulang, turnaround cepet, investasi murah ing biaya perkakas utawa persiapan, lan akurat banget lan bisa diulang.

Moulding injeksi

Layanan cetakan injeksi nyukupi kritéria sing ketat & syarat FDA nalika nggayuh tujuan prototipe plastik lan ngrampungake bagean cetakan sing dijaluk, terjangkau, lan berkualitas ing sawetara dina.

20

Taun ing Bisnis

20000 +

Parts Diproduksi

10000㎡+

Wilayah Pabrik

3000 +

Perusahaan sing dilayani

PROFIL PERUSAHAAN RJC

RJC didegaké ing taun 2002 lan melu layanan teknik lan manufaktur teknis, kayata prototyping kanthi cepet, manufaktur cetakan, cetakan injeksi, lan mesin CNC.

RJC nduweni area industri luwih saka 10,000 meter persegi. RJC wis lulus ISO9001, IATF16949, ISO 13485, FDA. Bengkel mesin CNC duwe luwih saka 80 mesin, akurasi akurasi ± 0.001mm. Bengkel ngecor duwe luwih saka 50 mesin saka 80 ton nganti 650 ton kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Visi kita yaiku dadi pimpinan ing lapangan pangolahan adat. Apa golek layanan OEM utawa dhukungan insinyur, pelanggan bisa ngrembug kabutuhan pengadaan utawa ide anyar karo tim layanan teknis.

Ngerti RJC MORE

Wong lanang iki pancen perusahaan paling apik sing wis kerja bareng ing China. Seneng banget karo produk.

Ankit Szewczyk

Aku wis nampa bagean dina lan padha banget !! Bagean mesin sing apik banget lan kemasan sing apik banget! Lan matur nuwun kanggo invoice pengiriman ;-) Aku seneng banget karo perusahaan sampeyan! Tetep nyambungake bagean kasebut, Matur nuwun maneh

Ian Sureshkumar

Hai Davy, aku entuk bagean kasebut lan aku seneng banget. Matur nuwun. Aku mesthi bakal nggunakake sampeyan minangka supplier kanggo bagean kasebut. Sampeyan uga bisa nyedhiyani etsa laser sawise anodising?

Matt Kula

kualitas apik rega apik layanan pelanggan apik 10/10 SHIPPING CEPAT

Derek Pangerc

Kita ora bakal ngganti supplier liyane!

Jacob Poppenger

Prototipe Kustom lan Bagean Dikirim ing Wektu kanthi Sekawan Langkah Prasaja

Pakar ing Manufaktur

RJCMOLD wis dadi prototyping kanthi cepet, mesin CNC, layanan printing 3D, cetakan injeksi, lan nggawe alat lan nggawe cetakan.

.

Pilih kita kanggo miwiti proyek sampeyan

aplikasi

Pelanggan Kerjasama RJC