RJC мувла бизнис опсег

Рапидно прототипирање

Брзиот прототип ви го обезбедува крајниот производ на побезбеден и побрз начин и ви помага да ги откриете идеите и предлозите со многу помалку време и напор. Зависна производствена технологија за услуги и 3D печатење служат за вашите следни проекти.

CNC машинска

Услугите за обработка на CNC за различни материјали и завршни материјали обезбедуваат висока прецизност и построги и флексибилни толеранции кои на крајот можат да ви заштедат време и пари во производството на делови и калапи со целосната линија од опремени центри за обработка со 3, 4 и 5 оски.

Алатка / Изработка на мувла

Калапот RJC може да ги задоволи сите потреби за вашиот алат и изработка на калапи за карактеристики погодни за многу различни видови на подлоги, многу прецизни и повторливи, брзо превртување, мала инвестиција во трошоците за алатирање или подготовка и многу прецизни и повторливи.

Калапи за инјектирање

Услугата за обликување со вбризгување ги задоволува вашите строги критериуми и барањата на FDA додека ја постигнувате намерата на вашите пластични прототипови и ги завршувате вашите делови по барање, достапни, висококвалитетни обликувани делови за неколку дена.

20

Години во деловно работење

20000 +

Произведени делови

10000 ㎡+

Фабричка површина

3000 +

Компании опслужени

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА RJC

RJC е основана во 2002 година и се занимава со инженерска услуга и техничко производство, како што се брзо прототипирање, производство на мувла, обликување со вбризгување и CNC обработка.

RJC поседува индустриска површина од над 10,000 квадратни метри. RJC ги помина ISO9001, IATF16949, ISO 13485, FDA. Работилницата за CNC обработка има над 80 машини, точноста на точноста е ± 0.001mm. Работилницата за лиење располага со над 50 машини од 80 тони до 650 тони за покривање на вашите повеќекратни потреби.

Нашата визија е да станеме лидер во полето за прилагодена обработка. Без разлика дали бараат OEM услуги или инженерска поддршка, клиентите можат да разговараат за потребите за набавка или новите идеи со тимот за техничка услуга.

Знајте го RJC ПОВЕЌЕ

Овие момци се апсолутно најдобрата компанија со која сум работел во Кина. Многу задоволен со производот.

Анкит Шевчик

Ги добив деловите денес и тие се ОДЛИЧНИ !!Многу убави машински делови и многу убаво пакување!И благодарам за фактурата за испорака ;-)Многу сум задоволен од вашата компанија!Останете во контакт за не делови,Ви благодарам уште еднаш

Иан Сурешкумар

Здраво Дејви, ги добив деловите и многу сум задоволен од нив. Ви благодариме. Дефинитивно ќе ве користам како добавувач за овие делови. Дали можете да обезбедите и ласерско офортување по анодизирањето?

Мет Кулар

добар квалитет добра цена добра услуга за клиенти 10/10 БРЗ ИСПОРАКА

Дерек Пангерк

Нема да менуваме друг добавувач!

Џејкоб Попенгер

Прилагодени прототипови и делови испорачани на време со четири едноставни чекори

Експерти во производство

RJCMOLD служеше за брзо прототипирање, CNC обработка, услуги за 3D печатење, обликување со инјектирање и правење алат и калапи.

.

Изберете нас за да го започнете вашиот проект

апликации

RJC соработувачки клиенти