Gama e biznesit të mykut RJC

Prototyping e Shpejtë

Prototipi i shpejtë ju siguron produktin përfundimtar në një mënyrë më të sigurt dhe më të shpejtë dhe ju ndihmon të zbuloni idetë dhe sugjerimet me shumë më pak kohë dhe përpjekje të nevojshme. Teknologjia e shërbimit të prodhimit të varur dhe printimi 3D shërbyen për projektet tuaja të mëposhtme.

CNC machining

Shërbimet e përpunimit CNC për materiale dhe përfundime të ndryshme ofrojnë saktësi të lartë dhe toleranca më të forta dhe fleksibël që në fund mund të kursejnë kohën dhe paratë tuaja në prodhimin e pjesëve dhe kallëpeve me linjën e plotë të qendrave të përpunimit me 3, 4 dhe 5 akse të pajisura.

Vegla pune/Bërja e mykut

Kallëpi RJC mund të plotësojë të gjitha nevojat për veglat tuaja dhe për prodhimin e kallëpeve për veçoritë e përshtatshme për shumë lloje të ndryshme nënshtresash, shumë të sakta dhe të përsëritshme, kthesë të shpejtë, investim të ulët në kostot e veglave ose përgatitjes dhe shumë të sakta dhe të përsëritshme.

Derdhur injeksion

Shërbimi i derdhjes me injeksion plotëson kriteret tuaja të rrepta dhe kërkesat e FDA-së, ndërkohë që arrin qëllimin e prototipeve tuaja plastike dhe përfundon brenda disa ditësh pjesët tuaja të derdhura sipas kërkesës, të përballueshme dhe me cilësi të lartë.

20

Vite në Biznes

20000 +

Pjesë të prodhuara

10000 ㎡+

Zona e Fabrikës

3000 +

Kompanitë e shërbyera

PROFILI I KOMPANISË RJC

RJC u themelua në vitin 2002 dhe u angazhua në shërbime inxhinierike dhe prodhim teknik, të tilla si prototipi i shpejtë, prodhimi i mykut, derdhja me injeksion dhe përpunimi CNC.

RJC zotëron një zonë industriale prej mbi 10,000 metra katrorë. RJC ka kaluar ISO9001, IATF16949, ISO 13485, FDA. Punëtoria e përpunimit CNC ka mbi 80 makina, saktësia e saktësisë është ±0.001 mm. Punishtja e derdhjes ka mbi 50 makina nga 80 ton deri në 650 ton për të mbuluar nevojat tuaja të shumëfishta.

Vizioni ynë është të bëhemi lider në fushën e përpunimit me porosi. Pavarësisht nëse kërkojnë shërbime OEM ose mbështetje inxhinierike, klientët mund të diskutojnë nevojat e prokurimit ose idetë e reja me ekipin e shërbimit teknik.

Njihni RJC MË SHUMË

Këta djem janë absolutisht kompania më e mirë me të cilën kam punuar në Kinë. Shumë i kënaqur me produktin.

Ankit Szewczyk

Pjesët i kam marrë sot dhe janë SHKELQYER !!Pjesë shumë të bukura të përpunuara dhe paketim shumë i bukur!Dhe faleminderit për faturën e transportit ;-)Jam shumë i kënaqur me kompaninë tuaj!Qëndroni në kontakt për ne pjesët,Faleminderit përsëri

Ian Sureshkumar

Përshëndetje Davy, i kam marrë pjesët dhe jam shumë i kënaqur me to. Falemnderit. Unë patjetër do t'ju përdor si furnizues për këto pjesë. A mund të bëni edhe gravurë me lazer pas anodizimit?

Matt Kular

cilësi e mirë çmim i mirë shërbim i mirë ndaj klientit 10/10 TRANSPORTI I SHPEJTË

Derek Pangerc

Ne nuk do të ndryshojmë një furnizues tjetër!

Jacob Poppenger

Prototipe dhe pjesë të personalizuara të dorëzuara në kohë me katër hapa të thjeshtë

Ekspertët në prodhim

RJCMOLD ka shërbyer për prototipimin e shpejtë, përpunimin CNC, shërbimet e printimit 3D, formimin me injeksion dhe prodhimin e mjeteve dhe prodhimin e kallëpeve.

.

Na zgjidhni ne për të filluar projektin tuaj

Aplikime

Klientë bashkëpunues të RJC