RJC kapang Usaha Range

Prototyping Rapid

Prototyping gancang nyayogikeun anjeun produk ahir ku cara anu langkung aman sareng langkung gancang sareng ngabantosan anjeun mendakan ideu sareng saran kalayan waktos sareng usaha anu langkung sakedik. Téknologi jasa manufaktur adiktif sareng percetakan 3D dilayanan pikeun proyék-proyék anjeun di handap ieu.

CNC Machining

Jasa machining CNC pikeun sagala rupa bahan jeung rengse nyadiakeun precision tinggi na tolerances tighter sarta fléksibel anu pamustunganana bisa ngahemat waktos Anjeun jeung duit di bagian jeung produksi kapang jeung garis pinuh ku 3, 4, jeung 5 puseur machining sumbu dilengkepan.

Tooling / Kapang Nyieun

RJC kapang bisa minuhan sagala kaperluan alat anjeun sarta pembuatan kapang pikeun fitur cocog pikeun rupa-rupa jenis substrat, kacida akurat tur repeatable, turnaround gancang, investasi low di tooling atawa waragad persiapan, sarta kacida akurat tur repeatable.

Wangun suntikan

Ladenan cetakan suntik nyumponan kritéria ketat anjeun & syarat FDA nalika ngahontal tujuan prototipe plastik anjeun sareng ngabéréskeun bagian-bagian cetakan anu dipénta, terjangkau, kualitas luhur dina sababaraha dinten.

20

Mangtaun-taun dina Usaha

20000 +

Bagian Dijieun

10000㎡+

pabrik Area

3000 +

Pausahaan Dilayanan

Propil parusahaan RJC

RJC didirikan dina 2002 sarta kalibet dina jasa rékayasa jeung manufaktur teknis, kayaning prototyping gancang, manufaktur kapang, suntik molding, sarta CNC machining.

RJC owns wewengkon industri leuwih 10,000 méter pasagi. RJC parantos lulus ISO9001, IATF16949, ISO 13485, FDA. Bengkel mesin CNC ngagaduhan langkung ti 80 mesin, akurasi akurasina ± 0.001mm. Bengkel molding ngagaduhan langkung ti 50 mesin tina 80 ton dugi ka 650 ton pikeun nutupan sababaraha kabutuhan anjeun.

Visi kami nyaéta janten pamimpin dina widang pangolahan adat. Naha milarian jasa OEM atanapi dukungan insinyur, para nasabah tiasa ngabahas kabutuhan pengadaan atanapi ideu énggal sareng tim jasa téknis.

Nyaho RJC MORE

Lalaki ieu mangrupikeun perusahaan anu pangsaéna anu kuring damel di Cina. Bagja pisan sareng produkna.

Ankit Szewczyk

Kuring geus narima bagian kiwari sarta aranjeunna alus teuing !! Bagian machined pisan nice jeung bungkusan pisan nice! Jeung hatur nuhun pikeun invoice pengiriman barang ;-) Kami bagja pisan jeung parusahaan anjeun! Tetep di kabaran pikeun bagian ne, Hatur nuhun deui

Ian Sureshkumar

Hai Davy, kuring ngagaduhan bagian sareng kuring bagja pisan sareng aranjeunna. Hatur nuhun. Kuring pasti bakal ngagunakeun anjeun guys salaku supplier pikeun bagian ieu. Dupi anjeun ogé nyadiakeun laser etching sanggeus anodising nu?

Matt Kular

kualitas alus harga alus layanan palanggan alus 10/10 pengiriman barang gancang

Derek Pangerc

Kami moal ngarobih supplier anu sanés!

Jacob Poppenger

Prototipe Custom sareng Bagian Dikirimkeun dina Waktos sareng Opat Léngkah Saderhana

Ahli dina Manufaktur

RJCMOLD tos seueur pikeun prototyping gancang, machining CNC, jasa percetakan 3D, suntik molding, sarta pembuatan alat jeung pembuatan kapang.

.

Pilih kami pikeun ngamimitian proyék anjeun

aplikasi

RJC Gawé Palanggan